OVER ONS

Kwaliteit, flexibiliteit en transparantie

Kaart van de Benelux

ONS BEDRIJF

Binnen de Benelux staat Benckmar als professionele full service distributeur zowel voor kwaliteitsproducten in winkelschappen als voor het genereren van omzetsnelheid. Kwaliteit, flexibiliteit en transparantie staan daarbij centraal. Benckmar focust continu op het verbeteren van processen en op nieuwe mogelijkheden. Het bedrijf kiest expliciet voor gedegen samenwerking met klanten. Met duurzaam succes als resultaat.

Bekijk hier onze vacatures

KWALITEIT

Benckmar hecht aan professionaliteit, transparantie en betrouwbaarheid en gaat met gedreven mensen op alle fronten voor kwaliteit.

  • Daarom wordt er met kwaliteitssystemen voor productveiligheid en systemen als GS1DAS, QlikSense, SSCC labelling en EDI gewerkt.
  • Daarom staat het bedrijf voor verantwoorde handel en is het kritisch op zichzelf en de acceptatie van producten.
  • Daarom ligt de focus op betrouwbare gecertificeerde partijen voor productie, transport, opslag en verpakking (o.a. IFS en BRC).
  • En daarom ook wordt er waar nodig kwalitatief hoogstaande specifieke expertise ingehuurd.

SLAGKRACHT

Benckmar volgt ontwikkelingen binnen Retail Benelux op de voet. Het bedrijf springt in op kansen in de markt en komt graag tegemoet aan speciale wensen en eisen van opdrachtgevers én afnemers. Maatwerk is mogelijk omdat Benckmar de slagkracht heeft van een professioneel bedrijf en de flexibiliteit van een relatief kleine organisatie.

law_6-compressor

SAMENWERKING

Bij Benckmar kiezen we ervoor intensief met onze opdrachtgevers en afnemers samen te werken. We investeren in goede relaties en een longterm samenwerking.

We verbinden onze kennis van de lokale Benelux-markt optimaal met de ervaring van onze internationaal opererende opdrachtgevers en komen zo met elkaar tot uitgekiende strategieën en duurzaam resultaat.

Verder ontwikkelen we samen met retailers uit de Benelux nieuwe producten en productconcepten voor hun private labels. Daarnaast voorzien we die retailers van kwalitatief goede merkproducten en bieden ze de service die daarbij hoort.

ONZE MERKEN