UW PRODUCT IN DE BENELUX

in de winkelschappen met hoge omzetsnelheid

law_6-compressor

ONZE OPDRACHTGEVERS

Benckmar zet zich als serieuze en betrouwbare (lokale) partner in voor merken van internationaal opererende organisaties en voor huismerken van retailers. Het doel is kwalitatief hoogstaande producten binnen de Benelux in de winkelschappen te krijgen en omzetsnelheid te genereren. Met al ‘onze’ producten bedienen we vrijwel alle retailers in de Benelux.

INTERNATIONAAL OPERERENDE OPDRACHTGEVERS

Veel internationaal opererende bedrijven hebben interessante producten voor de Benelux-markt. Als die organisaties geen vestiging in de Benelux willen of kunnen beginnen, treedt Benckmar graag op als partner. Benckmar is dan naast full service distributeur ook het contact en het lokaal kantoor van de opdrachtgever binnen de Benelux.

In alfabetische volgorde werkt Benckmar al voor Alpecin, Blistex, Blixer, Crackfree, Dr. Beckmann, Finspiran, Geurvreters, Jordan, Plantur 39, Rapid White, Sensista Studio, Vagisan en 2B cosmetics. Lees meer over onze merken.

RETAILERS

Benckmar werkt ook samen met retailers die binnen de Benelux werkzaam zijn. Het bedrijf ontwikkelt samen met hen nieuwe producten en productconcepten die passen in het ‘eigen merk’-assortiment.

We werken, in alfabetische volgorde, bijvoorbeeld al aan de huismerken – private labels – van AH, DA, De Beste, Delhaize, Etos, Gwoon, HomeCare, Jumbo, Kruidvat, Personal Care, PÍRKKA, Plus, Trekpleister en UNA.

law_6-compressor

SUCCESSEN

Vanaf de start in 2005 werken we bij Benckmar samen met veel verschillende opdrachtgevers. Onze eigenzinnige aanpak, onze strategische manier van werken en onze focus op de lange termijn maakt onze oplossingen succesvol én duurzaam.

Hoe we werken en wat we ook voor u kunnen betekenen, lichten we graag toe. Neem daarvoor gerust vrijblijvend contact met ons op.

ONZE MERKEN