ONZE AFNEMERS

Benckmar levert aan retailers in de hele Benelux

Benckmar

ONZE AFNEMERS

Als lokaal kantoor is Benckmar niet alleen het Benelux-contactpunt voor internationaal opererende ondernemingen. We zijn er juist ook voor onze afnemers. We staan voor het overgrote deel van alle retailers in de Benelux klaar met kwalitatief hoogstaande producten én goede service.

AFNEMERS

Benckmar levert al aan bijna alle Retail ketens en retailers in de Benelux. Het gaat dan – in alfabetische volgorde – bijvoorbeeld om AH, Blokker, Carrefour, Colruyt, Delhaize, Etos, Jumbo, Kruidvat, Plus en Superunie.

BETROUWBAAR EN BETROKKEN

Benckmar is een IFS gecertificeerde broker en staat voor professionaliteit. Namens onze buitenlandse opdrachtgevers leveren we retailers in de Benelux dan ook op een verantwoorde manier kwaliteitsproducten én een goede service. We willen als bedrijf een betrouwbare en betrokken partner zijn en hechten daarom aan het opbouwen en onderhouden van goede relaties.

MAATWERK

Benckmar volgt standaarden én voldoet graag aan specifieke eisen van retailers. Doordat we een professioneel bedrijf zijn met een relatief geringe omvang, kunnen we flexibel en met slagkracht maatwerk leveren. Op die manier leveren we overigens niet alleen kwalitatief goede merkproducten en service, maar ontwikkelen we samen met onze afnemers ook graag nieuwe huismerkproducten en productconcepten.

ONZE MERKEN